Geef je op voor
de Wind Experience Days!

Altijd al willen weten wat het precies inhoudt om in de wind industrie te werken? Heb jij prangende vragen aan professionals uit de wind industrie en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Geef je dan op voor de Wind Experience Day in IJmuiden op donderdag 28 maart 2019 en ontdek wat de wind jou te bieden heeft!

Geef je nu op!

Registeer je voor de Wind Experience Day door het uploaden van jouw CV.

Als je al een Atlas account hebt, meld je dan hier aan.

Wind Experience Day

Heb jij een opleiding gevolgd (of bijna afgerond) op het gebied van Electrotechniek, Werktuigbouwkunde, Automotive, Luchtvaarttechniek of Mechatronica (MBO 3 of 4)? Heb je al ervaring met het werken in de wind industrie of ben je juist heel nieuwsgierig naar deze groene industrie? Dan zijn de Wind Experience Days iets voor jou! 

Geef je nu op voor de eerste Wind Experience Day op donderdag 28 maart in IJmuiden door het uploaden van je CV. Na je registratie ontvang je in maart informatie over de locatie en tijden. Deze middag is geheel gratis te bezoeken.

De locatie van de Wind Experience Days in IJmuiden is:
Felison Terminal - Cruise Lounge
Sluisplein 55, IJmuiden
 

Wat houdt het in?

De Wind Experience Day zal bestaan uit een middag waarbij je wordt meegenomen in de wereld van de wind industrie. Via een VR bril kun je ervaren hoe het is om te werken aan een offshore wind turbine, daarnaast zijn er professionals uit het vak die ervaringen met jou delen, een klant uit de industrie die vertelt over de mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt en Atlas Professionals die je kan informeren over de diversiteit aan banen in de wind met uiteraard een CV check.

Special guest: MHI Vestas Offshore Wind
Supported by: De Oude Bibliotheek uit Delft

Special Guests: MHI Vestas & DOB

Het zijn gouden tijden voor jonge technici. De banen liggen voor het uitzoeken, en zeker ook in de windindustrie. Wegens de enorme groei van deze duurzame industrie in Nederland en het daarbij komende tekort aan technisch personeel, organiseert Atlas Professionals de Wind Experience Days. Atlas zal samen met MHI Vestas Offshore Wind en De Oude Bibliotheek uit Delft technische afstudeerders en professionals informeren en enthousiasmeren over werken in deze uitdagende industrie. Lees meer...