Werken voor een beter klimaat 

Altijd al willen werken in duurzaamheid en een steentje willen bijdragen aan een beter klimaat? Dan heeft Atlas Professionals de uitdaging voor jou om aan de slag te gaan in de 'groene energie'. Upload jouw CV en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent voor werken in de wind. 

Registreer en solliciteer direct!

Maak een profiel aan en start werken in de on- en offshore wind.

Atlas Professionals is al meer dan 12 jaar actief in de windindustrie waarbij wij ons gespecialiseerd hebben in het bieden van HR oplossingen voor elke fase van een on- en offshore windpark; van ontwikkeling tot installeren en onderhouden. Hieronder tref je vacatures aan die we op dit moment hebben in de windindustrie:

Upload jouw CV

Registreer en solliciteer op banen in de windindustrie! 

Daarom werken in de wind!

De wind industrie wordt enorm in Nederland. De komende jaren hebben we heel veel goede professionals nodig die komen werken in de wind industrie. Solliciteer daarom op één van onderstaande uitdagende vacatures. Samen maken we ons sterk voor duurzame energie! 

Working at Siemens Gamesa

Siemens Gamesa in The Netherlands is active in installing onshore and offshore wind power plants. After the installation, the company also services the wind power plants. Atlas is proud supplier of offshore wind personnel in The Netherlands. Join Siemens Gamesa today!

The Netherlands set to see huge increase in offshore wind energy

Perhaps more than any other country in the world, the Netherlands is about to see a huge ramping up of wind energy in the next few years, particularly offshore, bringing plenty of career opportunities throughout the supply chain. Hans Timmers, Chairman of The Netherlands Wind Energy Association (NWEA), comments: “The Netherlands is blessed with a lot of wind, a lot of sea and with a roadmap devised by the government concerning the development of offshore wind.” ​Read full interview

Elart Zondag makes a successful switch from oil & gas to the renewables sector

Enercon offered Elart a position as the Logistics Coordinator for the Krammer wind farm in Bruinisse (Zeeland), which comprises 34 wind turbines. “This is a special project and one of the toughest Enercon has because of the environment. Basically you are dealing with wind and the weather conditions. We are lifting big blades and have to be extremely careful of the wind speeds.”
​Read full interview

Read more about the excited plans for Offshore Wind

Heroes Magazine 2018-2019 - issue 4

Een exclusieve samenwerking met The Windtechnicians

The Windtechnicians is een jaar geleden opgericht door een consortium van lokale uitzendbureaus in Vlissingen, met als doel om mensen op te leiden tot offshore windmolenmonteur. Op 18 mei 2018 hebben Atlas Professionals en The Windtechnicians een samenwerkings-overeenkomst getekend voor het uitwisselen van technisch personeel voornamelijk voor aanvragen en aanbestedingen van Atlas Professionals in de wind sector. Lees hier meer.

Kennis delen over wind met Scalda

De ambitie om van Zeeland een proeftuin te maken op het gebied van innovatieve technieken rondom Deltamanagement en Energietransitie is een traject dat onderwijs tezamen met het bedrijfsleven en de overheid dient op te pakken. Scalda wil met de oprichting van het MBO-DeltaLAB hier een belangrijke rol in spelen. Atlas Professionals zal haar kennis delen met Scalda op het gebied van HR en recruitment in de wind industrie. Klik hier om het interview met Scalda te lezen.

Kom werken in de wind!

Onze professionals werken voor diverse internationale klanten die zich zowel voor onshore als voor offshore operaties in de windindustrie inzetten; van de installatie en onderhoud van windparken en interconnector projecten tot de telecommunicatie industrie en meer. Zet je ook in voor een duurzaam klimaat, kom werken in de wind! 

Vragen? Neem gerust contact op. 

Vanuit ons kantoor in Vlissingen recruiten wij personeel voor allerlei banen in de on- en offshore wind - voor elke fase van een windpark. Wil jij werken voor een beter klimaat? Laat het ons weten!

Miranda de Kraker - Recruiter
T: +31 118 22 54 66
E: vlissingen@atlasprofessionals.com
Edisonweg 41 A8 (DOK41)
4382 NV  Vlissingen

Studio Energie

In het radioprogramma Studio Energie wordt iedere week nieuws en commentaar besproken en scherpe gesprekken gehouden met de hoofdrolspelers uit de energietransitie. Klik hieronder op een van de afleveringen en blijf op de hoogte van wat er gebeurd in de duurzame industrie.

GWO Basic Safety Training

Every day we welcome new professionals to the Offshore Wind industry